Free Shipping Over € 100
Satisfaction Guarantee
1-2 Days Delivery
Free Return Policy

HARLEY DAVIDSON

VERKOCHT - HARLEY DAVIDSON HERRITAGE SPECIAL - MEXICAN

€14.000,00
Niet op voorraad

Productomschrijving

VERKOCHT 

HARLEY DAVIDSON SOFTAIL HERRITAGE SPECIAL - MEXICAN STYLE

BLOK : EVOLUTION 1340 (UPGRADED)

Deze motor verdiend een mooie uitleg!

Basis : Harley Davidson FLSTN Softail Herritage Special omgebouwd naar Mexican Style.

Een prachtige custom Harley Davidson die uw aandacht trekt maar ook zeker die van vele andere. Deze Prachtige motor blijft niet onopgemerkt en trekt veel publiek op treffers en in onze shop.

Begin dit jaar hebben wij deze motor volledig omgebouwd tot dit pracht exemplaar.

Even vooraf : Anders dan vele denken, met deze motor kun je heerlijk bochten nemen zonder het asvalt te raken. Ook in de ijfel is stijle bochten nemen geen enkel probleem. 

De motor is voorzien van de mooiste onderdelen. We hebben de spatborden gestretcht om de echte low rider look te creeren. De voorzijde en achterzijde is 5 cm verlaagd. De achterzijde is verstelbaar en kan nog hoger of lager gezet worden. We hebben een 23 inch bigspoke voorwiel geplaats en een 16 inch bigspoke achterwiel. Beide wielen zijn voorzien van nieuwe whitewall banden en binnebanden.

Om het 1 geheel te maken hebben we ook nieuwe glimmende remschijven geplaatst en een practige verchroomde Poellie met spike details. Alle zwarte onderdelen zijn gepoedercoat in het hoogglans zwart. Er is een 38 mm dik en 16 Inch hoog Buffalo Apehanger stuur geplaats. Dit stuur is uitzonderlijk dik en is geplaatst in een bijpassende bevestiging (risers) geschikt voor 38 mm dikke sturen. Dit betekend dat er geen overgang zicht baar is zoals bij de meeste sturen van 32 of 38 mm dikte.

Het stuur is voorzien van Arlen Ness handgrepen en custom zwarte rem en koppelings hendel. De tank is voorzien van een custom dashcover en voorzien van een nieuw slot met nieuw binnenwerk en elektra. De motor is voorzien van een nieuw La pera zadel. Een splinternieuw RSD BLACK OPS TURBINE filter voor extra vermogen.

Het is je vast wel opgevallen dat de motor voorzien is van een uitzonderlijke mooie paintjob!

Maple Candy Fire red ! Een prachige paintjob met een heel speciaal effect. Het maple geeft de lak een ontzettende diepte. 40 uur werk zit in dit spuitwerk en dat zie je er zeker in terug.

De motor is motorisch nagekeken en voorzien van nieuwe verstelbare S&S stoterstangen en toebehoren. Er is een nieuwe carbon plated koppeling en een nieuwe primaire ketting geplaatst. Groot onderhoud is volledig uitgevoerd.

De motor is voorzien van een Mikuni HSR 42 mm carberateur. Voor als u niet weet wat dit is. Dit is een top carberateur die zorgt voor veel betere prestaties in vergelijking met de standaard CV carberateur.

Voorzien van een snelle Andrews nokkenas voor meer vermogen op elk gebied.

En jazeker ! Er zit een 36 inch volledig Python Fishtail systeem op !

Het geluid ? Bruut, rauw, fantastisch !

Zie jij jezelf wel rondrijden op deze dikke fiets ?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

inruil mogelijk

Motor wordt voor aflevering nogmaals volledig gecheckt en voorzien van nieuw vloeistoffen.

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen