Free Shipping Over € 100
Satisfaction Guarantee
1-2 Days Delivery
Free Return Policy
Fairing Batwing Dyna

Fairing Batwing Dyna

€294,18
23300075
Niet op voorraad

Productomschrijving

Door de clean en aerodynamische vormgeving en het innovatieve montage systeem is het met deze Batwings makkelijk om uw stijl en comfort te veranderen in een handomdraai.
De Binnen kant van de batwing is gemaakt van zwart ABS.De buitenkant van de Batwing is gemaakt van zwart Opaque Luctite en afgewerkt met een hoge kwaliteit finish dat er prachtig uitziet maar ook gemakkelijk gespoten kan worden in een kleur naar wens.
De Memphis Shades exclusieve No-Tool Trigger-Lock montage kits zijn voorzien van een systeem dat het zeer gemakkelijk maakt om uw batwing te monteren en te demonteren. De Trigger-Lock kits zijn verkrijgbaar in een combinatie van CNC geproduceert aluminium platen,stainless steel bouten en aluminium ankers of zwart gecoate platen,bouten en ankers.
Ook kunt u de Batwing voorzien van wind deflectors, deze zijn gemakkelijk te monteren doormiddel van een inklik systeem.
De windschermen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende hoogtes en zeven kleuren en tint mogelijkheden.
Optioneel kunt u toevoegen : Wind Deflectors voor een nog betere stroomlijning, bagage vakjes en trims voor dat extra beetje stijl.
Het is ook mogelijk om een audio systeem te plaaten. (Hogtunes) Neem hiervoor contact op met ons!
U stelt uw set op de volgende manier samen :
Stap 1 : Kies de Batwing voor up Type motor Stap 2 : Kies het montage systeem voor uw type motor Stap 3 : Kies het windscherm naar keuze
Deze Batwings zijn TUB en ABE gekeurd

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen